Родині загиблого бійця з Полтавщини передали його орден "За мужність"

17 липня 2023 0
Максим Михайліченко
На Полтавщині родині загиблого військового передали орден "За мужність" III ступеня.

4 липня у Горішніх Плавнях Кременчуцького району, під час засідання міської ради родині загиблого бійця Гармаша Володимира Олександровича передали його орден. Про це повідомили в Горішньоплавнівській міській раді.   Старший офіцер Дмитро Бондар передав рідним загиблого орден "За мужність" III ступеня.  

Цим орденом Гармаша Володимира нагородили посмертно за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указом Президента України № 745/2022 від 31 жовтня 2022 року.  

Володимир народився 13 серпня 1974 року в місті Горішні Плавні (раніше Комсомольськ). Після закінчення восьми класів загальноосвітньої школи № 5 вступив до професійно-технічного училища, де отримав спеціальність за кваліфікацією "Слюсар-ремонтник". Тривалий час працював на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті на дробарно-збагачувальній фабриці.  

У 2015-2016 роках чоловік захищав Україну на сході. Потім демобілізувався, але 20 березня 2022 року його призвали на військову службу до Збройних Сил України.  

Володимир загинув 23 травня 2022 року біля міста Лозова на Харківщині. Чоловік був гранатометником.