Призначили директора департаменту будівництва, містобудування і архітектури Полтавської ОДА

04 червня 2021 0
Яніна Климань
Директором Департаменту будівництва, містобудування і архітектури Полтавської облдержадміністрації став Віталій Кулинич.

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов підписав розпорядження про призначення на посаду директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури Полтавської облдержадміністрації. Ним став Віталій Іванович Кулинич, який пройшов відповідний конкурс. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної державної адміністрації.

Він закінчив Національний університет внутрішніх справ за спеціальністю правознавство; Національну академію внутрішніх справ, Полтавську державну аграрну академію за фахами: агрономія, еколого-економічне рослинництво, публічне управління та адміністрування, зв’язки з громадськістю.

Його загальний стаж роботи становить 20 років. З 2002 року по 2015 працював на службі в органах внутрішніх справ України в Полтавській області. З 2015 року – у Регіональному сервісному центрі МВС в Полтавській області у Полтаві.

У вересні 2020 року Віталія тимчасово призначили директором Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації на період дії карантину.

Згідно зі щорічною декларацією, він має квартиру у Полтаві площею 66,4 у спільній сумісній власності з Іваном, Клавдією Кулініч та з Башловкою Вікторією.

Також, дружина Віталія Кулинича Яніна володіє п’ятьма квартирами  у Полтаві, нежитловим приміщенням на 216,3 та автомобілем "LEXUS".

За основним місцем роботи в Регіональному сервісному центрі МВС в Полтавській області Віталій отримав 289 тис. 563 грн зарплати. Яніна Аранчій отримала 162 тис. 693 грн зарплати у регіональній державній лабораторії держпродспоживслужби у Полтавській області.

Готівкою посадовець зберігає 270 тис. грн.

Фото: Полтавська ОДА