Відпочинок в Карпатах: неймовірна гірська казка

13 вересня 2021 0
Дивовижним куточком на карті Україні являються Карпати. Вони захоплюють своєю красою, дивовижною атмосферою. Відпочивати тут чудово і влітку, і в зимовий період.

Якщо вам потрібен справжній релакс, ви прагнете відчути силу природи, набратися душевної енергетики, тоді найкраще місце для відпочинку в Карпатах – це СПА – готель TAOR Karpaty Resort & Spa, на офіційному сайті якого - https://taor.com.ua знайдете більш детальнішу інформацію.

Чому варто вирушити в Карпати

Туристи, які вже раз побували в цьому регіоні, прагнуть повертатися знову і знову. Карпати притягують, закохують, залишають після себе тільки найкращі спогади. Якщо ви ще ну були, тоді не потрібно відкладати поїздку. Карпати варті уваги, адже – це:

  • дивовижна природа: гори, ліси, ягоди, гриби. Гори виглядають феєрично влітку і взимку. Навколо чисте повітря, ароматні трави навесні-влітку і білосніжна ковдра взимку;
  • дозвілля на будь-який смак. В цьому регіоні можна відпочивати пасивно і активно. Що вам більше до смаку: похід в гори, збір ягід чи катання на квадроциклах, конях, велосипедах, лижах чи екстрим рафтинг по гірським рікам. Все залежить від того, в яку пору року відбувається ваш відпочинок. Найактивніші туристи відправляються підкорювати вершини;
  • особлива культура, звичаї та традиції. На кожного туриста чекають захоплюючі екскурсії по історичним місцям, а також знайомство з місцевими традиціями, кухнею. Гастротур в Карпатах – це окремий напрямок відпочинку, який вартий теж уваги;
  • джакузі, які створила сама природа. Це чудова можливість фізичного та морального оздоровлення. Варто також відзначити, що в цих широтах є багато мінеральних джерел, які показані при різних захворюваннях.

В Карпатах на вас чекають неймовірні пригоди, привітливі люди та дуже смачна іжа, яка до того ще і корисна.



Куди поїхати відпочивати в Карпатах

Варто обрати найкращий регіон для відпочинку. Все залежить від ваших цілей, адже карпатський край великий. Це можуть бути СПА –курорти, курорти для зимового відпочинку чи зеленого туризму. Найпопулярнішим місцем серед туристів являється Ворохта: багато рік, чудові ліси та гори. Це край чудово підходить для любителів зеленого туризму або для тих, хто прагне спуститися із засніжених вершин. Серцем Карпат являється Буковель: європейський курорт, де відпочинок на високому рівні. Інші регіони: Яблуниця, Косів, Верховина (Івано-Франківська область), Драгобат, Рахів, Ізки (Закарпатська область), Славсько, Тисовень (Львівська область), Мигово (Чернівецька область). Кожен край має свої особливості, але єдине що їх об’єднує, чудова природа, чисте гірське повітря.