547 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 24 серпня

24 серпня 2023 0
Яніна Климань
Обстріл Дніпра, Харківщини та Миколаївщини й загальні бойові втрати ворога протягом доби.

24 серпня росіяни вдарили по Дніпру ракетами "Іскандер-М" та "Іскандер-К". За інформацією Дніпропетровської обласної військової адміністрації, семеро людей отримали поранення. Руйнувань зазнав транспортний об'єкт. Пошкоджені також банк, заправка, готель, агрофірма, виробництво меблів, адмінбудівля, два житлові будинки.

В ніч з 23 на 24 серпня окупанти вкотре атакували Харківщину та Миколаївщині. Внаслідок обстрілу пошкоджено медзаклад та об'єкт цивільної промисловості у Вовчанську. Тим часом у Миколаївській області – житлові будинки та господарські споруди. На Миколаївщині поранення отрималитроє людей. Про це повідомили ОВА областей.

24 серпня в Україні відзначають 32 річницю Незалежності.

Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала два удари по пунктах управління, дев'ять ударів по районах зосередження особового складу та чотири – по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили два пункти управління, один район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та два артилерійських засоби на вогневих позиціях противника.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 24 серпня: