У Полтавській області попрощалися зі старшим сержантом Володимиром Кочергою

17 липня 2023 0
Яніна Климань
У Кобеляцькій громаді провели в останню путь 48-річного бійця, який загинув на Донеччині.

16 липня у селі Лучки Кобеляцької громади попрощалися із воїном Володимиром Кочергою.Про це повідомили у Кобеляцькій міській раді.

Попрощатись з ним прийшли рідні, близькі, побратими, знайомі. Поховали захисника на сільському кладовищі зі всіма почестями. Військові здійснили салютний залп. Рідним вручили Державний Прапор України.

Володимир Вікторович Кочерга народився 6 вересня 1974 року в селі Морози колишнього Кобеляцького району Полтавської області.

Навчався в Озерській загальноосвітній школі. По закінченні якої здобув професію механізатора в Кобеляцькому СПТУ-43. Відслужив в армії. Трудову діяльність розпочав у селі Морози, працюючи трактористом у колгоспі. Згодом одружився та оселився з сім’єю в селі Лучки.

Працював механізатором в радгоспі "Сокільський", ТОВ "АФ Добробут", ТОВ "Говтва".

З перших днів війни пішов захищати країну від окупанта. Був Старшим сержантом, стрільцем, стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 3-ї стрілецької роти.

Нагадаємо, загинув чоловік 13 липня 2023 поблизу населеного пункту Терни Донецької області під час виконання бойового завдання.

У бійця залишилися дружина, два сини та онук.