Попри незавершений ремонт, рух на вулиці Симона Петлюри мають відкрити до кінця тижня

04 листопада 2020 0
Дозвіл на перекриття вулиці Симона Петлюри міськвиконком надав на місяць, до 16 жовтня, попри це ремонтні роботи тривають. Рух для авто планують відкрити до кінця тижня, а завершувати ремонт вже в наступному році.

Великогабаритна техніка, асфальтозамішувальна техніка та робочі. На ділянці вулиці Симона Петлюри, від 1-ї міської лікарні до пологового будинку досі тривають ремонтні роботи. Через це, тут заборонений проїзд автомобілів. Деякі водії правила ігнорують.

"Страшно, але мені потрібно, я не знаю, можливо, там закрито.Через цей проїзд виїжджає дві третіх Шевченківського району. Обʼїзд можливий або через мікрорайон Половки або Мотель, через це там навантаження страшенне", – розповів водій Володимир.

"Як водій, я можу сказати, що дуже незручно. Доводиться об'їжджати або вулицею Сінною, або через мікрорайон Половки, тому зазвичай користувалися цією ділянкою дороги, але зараз біда. Я не проїжджав тут, у мене низька машина і фізично не зміг би", – сказав водій Максим Кандзюба.

Дозвіл на перекриття вулиці Симона Петлюри міськвиконком надав на місяць, до 16 жовтня. Попри це, роботи тут ще не планують завершувати.

"Провели тільки частково і зробили тільки нижній шар асфальтобетону, а верхній шар будуть класти в наступному році. Там ще і люки не закрили каналізаційні, треба асфальтувати, тобто є робота", – розповів перший заступник начальника управління житлово-комунального господарства Костянтин Малько.

Попри це, рух цим відрізком дороги мають відкрити до кінця тижня, а вже в наступному році завершити ремонтні роботи. Загалом реконструкцію відрізку вулиці Симона Петлюри планують зробити за 77 мільйонів 992 тисячі гривень.

Марина Голега, Віталій Кваша, PTV Полтавське Телебачення