Поліціянти встановили особу, яку підозрюють в умисному вбивстві пенсіонерки на Полтавщині. ОНОВЛЕНО

14 вересня 2021 0
Яніна Климань
У Кременчуці поліціянти встановили підозрюваного у жорстокому вбивстві місцевої пенсіонерки.

Під час проведення оперативно-розшукових та слідчих дій поліціянти протягом кількох годин встановили та затримали особу, яку підозрюють у вбивстві 79-річної жительки Кременчука.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, ним виявився 27-річний місцевий чоловік, якого неодноразово притягували до кримінальної відповідальності.  

За попередньою версією слідства, потерпіла мешкала в одній із квартир багатоповерхового будинку, біля якого виявили її тіло. За свідченнями місцевих мешканців, вона часто виходила рано-вранці на вулицю, щоб підгодовувати тварин. Наразі слідчі, згідно з повідомленням, встановлюють обставини та мотиви її вбивства.  

За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Чоловіка, якого підозрюють у вчиненні злочину, затримали. Речові докази вилучили. Вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 14 вересня близько 7:00 поліціянтам повідомили про те, що біля багатоповерхівки у Кременчуці на вулиці Тараса Бульби виявили тіло жінки. 

Загиблою виявилася 79-річна місцева жителька. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини.