У Полтаві невідомий з лопатою напав на родину та розбив їхню автівку

29 липня 2021 0
У Полтаві підлітки вкрали ковпачки з припаркованого авто. Ці дії зафіксував відеореєстратор. Власники опублікували запис у соцмережах. Після чого мати одного з хлопчиків прийшла вибачитися. Однак разом з нею був чоловік, який розбив лопатою лобове скло.




Замість вибачень лопатою по голові.

Саме так до родини Срібних прийшли просити вибачення. Все почалося з того, що днями з їхньої автівки двоє підлітків познімали ковпачки. Аби знайти батьків та повідомити про бешкетників жінка виклала відео у соціальних мережах.

"Ввечері мені подзвонили й сказали: ти бачила, що знайшлася мама одного і з хлопчиків? Я їй відповіла, що ні", – сказала потерпіла Вікторія Срібна.

Жінки домовилися про зустріч, однак вибачення, були не зовсім ті, на які очікувала потерпіла. Окрім, мами хлопчиків заступитися прийшов й невідомий чоловік з лопатою в руках.

"Все почалося з цих маленьких ковпачків, які познімали з усіх чотирьох боків. А це – вже наслідки, людина йшла конкретно вбивати. Подивіться, як прорубали тут скло", – розповіла потерпіла Вікторія Срібна.

Найбільше перепало власнику авто, який в цей час під’їхав до свого будинку.

"Тут в мене перелом, це – напевно слід від лопати. Це через скло мені попало від лопати. На ребрах та на спині садна. А по голові прилетіла цегла, тільки я навіть не розумію, де він у нас його знайшов", – сказав потерпілий Ігор Срібний.

Родина досі не може оговтатися від конфлікту.

"Дуже дитина плакала, він кричав – я не хочу, щоб тата вбили, мамо тата вб'ють. Для мене це було найжагливіше, найстрашніше у житті", – сказала потерпіла Вікторія Срібна.

"Я б радила, просто взяти й виїхати з тієї будівлі. Залишити цей простір хоча б на тиждень. За цей тиждень-два потрібно повністю перейти на позитив. Це мають бути обійми та сімейні посиденьки", – розповіла психологиня Олена Манько.

Мешкає нападник на сусідній вулиці від родини потерпілих. Однак, двері нам ніхто не відчинив.

Самого нападника поліціянти затримали пізніше. Ним виявився 42-річний полтавець.

"Наразі слідчі внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань. Це грубе порушення громадського порядку. Наразі встановлюють причини конфлікту, оцінюють його наслідки та визначають ролі кожного учасника", – прокоментувала речниця Національної поліції Полтавщини Поліна Ларіна.

Правоохоронці також вирішують, яке покарання чекатиме батькам маленьких правопорушників, з яких розпочалвся конфлікт.