На Алмазному комунальниця провалилася під землю, жінка померла. Подробиці трагедії

04 листопада 2020 0
На вулиці 23 вересня 65-річна комунальниця провалилась в яму. Витягали жінку з ями рятувальники, однак вона вже була мертвою.


Мітла, повний мішок листя та відкрита яма. На вулиці 23 вересня близько 12 години 65-річна комунальниця провалилася під землю. Аби витягнути жінку з ями, місцеві викликали рятувальників. Однак, вона була вже мертвою.

"Жінка перебувала на глибині близько чотирьох метрів. Була загроза, що земля буде обвалюватись ще. На жаль, вона була без свідомості та не подавала ознак життя. За допомогою мотузки її витягли наверх. Але медики констатували смерть жінки", – повідомив речник надзвичайників області Віталій Шкаревський.
Поблизу цього місця "Полтававодоканал" вже понад два тижні виконує роботи із заміни труб.

"Мабуть, це був провал каналізаційної системи. Точно ще невідомо. Тут також проходить ливнівка, тому це теж може бути причиною", – сказав працівник "Полтававодоканал" В'ячеслав Навроцький.

На місце трагедії приїхав і заступник міського голови з питань ЖКГ та начальник управління житлово-комунального господарства. Ситуацію не прокоментували.

"Ви знаєте краще, ніж ми. До поліції звертайтеся, ми нічого не знаємо"

На місце трагедії приїхали й співробітники загиблої. Вони повідомили, що жінка працювала двірником понад 20 років.

"Можливо, якби їй допомогли відразу, їй би ще вдалося врятувати. Але їй ніхто не допоміг, ніхто навіть не підійшов. Вона тут прибирала, ось її мітла. Я ще зранку з нею говорила. Все було добре. Вона була моєю напарницею", – розказала співробітниця загиблої.

"Вона тут завжди прибирала. У нас тут найчистіша ділянка", – повідомила місцева жителька.

 "Зробили тут ями, не огородили їх. А людина йшла, листям все засипано, вона не побачила і впала. Я так думаю", – розказала місцева жителька.

На місці працювала поліція. 

"Ця жінка працівниця однієї із комунальних підприємств міста. Поліція внесла відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за двома статями Кримінального кодексу України. Це умисне вбивство з приміткою нещасний випадок та службова недбалість", – сказала речниця Нацполіції області Поліна Ларіна.

Причини події з'ясовує слідчо-оперативна група.

Анастасія Гонтаренко, Максим Страшко, PTV Полтавське Телебачення