Мультфільм «Крижане серце» — історія, яка підкорила весь світ

21 березня 2023 0

Пригоди двох сестер-принцес Ельзи та Анни захоплюють не тільки дітей, але й багатьох дорослих. З одного боку, це чарівна та весела казка, а з іншого — по-справжньому цікава історія, здатна відповісти на багато важливих питань. Цей та інші мультфільми українською легко дивитися онлайн або в записі за допомогою Київстар ТБ.

YHpFOG3q45dXQWTb9IFdEycBbJRHX19zntmtpXh0ShcL1ZNgQG601gCehtDZSqM5GmYnv-oZYEf9y-yVwxI-mD66IeI_S2fRL0sph2uA_X9_P_QqDtWMbGnAZxtXX3y9pJXUXJH-GiSR

Світовий успіх

Мультфільм «Крижане серце» отримав не тільки гарячу любов глядачів, але й престижні нагороди, серед яких два «Оскари», BAFTA й «Золотий глобус». Перша частина мультика мала бюджет $150 млн, а зібрала в прокаті дійсно дивовижну суму — $1,3 млрд.

Переосмислена казка

Традиційні казки, в яких принцеси завжди на когось чекають, сидять у високих вежах або просто сплять, сьогодні виглядають незрозуміло — як для дорослих, так і для дітей. Окрім того, що «Крижане серце» дарує новий погляд на Снігову королеву, воно ще й крокує в ногу із сьогоденням, роблячи історію сучасною та актуальною.

Сучасні принцеси — сильні та сміливі

Принцеси з «Крижаного серця» — не єдині сміливі дівчата з титулом, які самостійно вирушають у подорож та приймають власні рішення. Ще раніше з’явився мультик «Рапунцель: Заплутана історія», а трохи згодом — «Моана», і це далеко не всі історії з подібною концепцією. Звісно, в мультфільмі «Крижане серце» є й романтичні стосунки (принцеси Анни з Крістофом), але вони відіграють не найголовнішу роль.

«Крижане серце» та сиквел «Крижане серце 2»

У першому мультфільмі принцеса Ельза, яка має дар чарувати зі снігом та кригою, проте не здатна контролювати ці чари, втікає від людей, щоб не завдати їм шкоди. Анна з друзями вирушає у подорож, щоб повернути сестру та віднайти по-справжньому сестринські стосунки.

Gcl7xBrs7Biwf8feSvmqWBUJ9FgeuywvKTSZhoQVbDKuBGuhQOl7atuj23EPdLrZTPhMcE_v5noEXcuYd5caAxk9josoq-_F-SzZWSOP5A-ywxSs9TGkFkG-iUIgLgFTt43kcMhViA4k

Друга частина мультфільму — це вже інша історія, яка порушує додаткові теми, завдяки чому стає ще глибшою та складнішою. Проте вас знову огортають теплом стосунки між рідними, друзями та коханими, а також чекають чарівні пригоди, чудові музичні номери, приголомшлива краса осіннього лісу. У «Крижаному серці 2» є місце міфології та філософії, які легше сприймаються під витівки смішних персонажів — сніговика Олафа, оленя Свена, симпатичного чарівного саламандрика. Чарівний Ліс, Річка Пам’яті, могутні Духи природи — на вас чекає багато захопливого та дивовижного у цій казці!

Домашній кінотеатр онлайн від Київстар ТБ

Дивіться найкращі мультики українською мовою у високій якості за допомогою сервісу Київстар ТБ. Пропонуємо величезну бібліотеку захопливих анімаційних історій про сміливих принцес, чудернацьких істот, кумедних звірів та веселих чарівників — подорожуйте у казку всією сім’єю, даруйте справжні дива малюкам та знову занурюйтесь у дитинство!