У туалеті гуртожитку помер студент

25 жовтня 2021 0
Напередодні ввечері у вбиральні гуртожитку помер студент другого курсу. Сусіди хлопця розповіли, що трапилося це через те, що у загиблого була епілепсія.






Другокурсник полтавського університету помер у туалеті гуртожитку. Сусіди по кімнаті ввечері знайшли хлопця на підлозі без тями.

"Кажуть різне, писали від епілепсії, що задихнувся, а пишуть, що обколовся чи напився", – розповіла студентка ПУЕТ Анастасія Татарка.

Сусіди померлого розповіли, що хлопець був хорошим, інколи скаржився на самопочуття.

"Я так розумію, коли епілепсія, то палити не можна, я бачив часто, що він міг за 20 хвилин дві цигарки випалити. Він був звичайним хлопцем, спокійним, в принципі ніяких проблем не було", – розповів студент ПУЕТ.

Одразу як знайшли тіло хлопця, сусіди покликали вахтера, тоді жінка викликала швидку та поліціянтів.

"Тобто я вийшла, це було 22-го наче ввечері. Тут приїхали дві швидких", – додала студентка ПУЕТ Анастасія Грицаєнко.

Помер від епілепсії, – сказав студент ПУЕТ.
– Вдарився головою і все, коли був приступ, – зауважив студент ПУЕТ.

Хлопець навчався за спеціальністю туризм.

"Студент характеризувався позитивно, з боку викладачів, з боку куратора академічної групи він мав досить добру успішність. Не було моментів, що він мав якісь проблеми зі здоров’ям, відхилень", – розповів проректор з науково-педагогічної роботи ПУЕТ Олександр Манжура.

Наразі призначена судово-медична експертиза, щоб з’ясувати всі обставини події.

"На його тілі тілесних ушкоджень не було виявлено. На даний час розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України", – розказав пресофіцер поліції Полтави Василь Зуб.

Правоохоронці також з'ясовуватимуть чи був алкоголь у крові загиблого.