На Полтавщині постачальнику харчів до навчальних закладів тимчасово заборонили виробляти продукти

14 жовтня 2021 0
Ольга Семенко
На потужностях підприємства в Миргородському районі тимчасово заборонили виготовляти продукти.

Фізичній особі-підприємцю Ігнатенко Наталії Іванівні тимчасово заборонили виробництво та обіг продуктів на потужності, розташованій у Великій Багачці Миргородського району. 13 жовтня відповідне рішення підписав головний державний інспектор та головний державний ветеринарний інспектор Полтавської області Олександр Овчаренко. Його опублікували на сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

Згідно з документом, на потужності ФОП відбулася позапланова інспекція, під час якої виявили невідповідність гігієнічним вимогам законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості продуктів при виробництві та обігу харчів. Вони можуть загрожувати життю та здоров’ю людини.

Рішення про припинення виробництва харчів діє протягом десяти робочих днів. За цей час підприємиця має усунути виявлені порушення. Це підприємство постачає продукти та сировину закладам загальної середньої освіти.

Нагадаємо, за результатами інспекції в Миргородському районі, тимчасово заборонили виробництво харчів ще одному ФОП, який постачає продукти школам.