Департамент Полтавської ОДА оголосив майже мільйонний тендер на поширення інформації про діяльність органів держвлади

25 лютого 2021 0
Ольга Семенко
Департамент Полтавської ОДА оголосив тендер на створення та поширення в ЗМІ й соцмережах інформаційних матеріалів про діяльність органів державної влади.

25 лютого департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації оголосив тендер на створення рекламних/іміджевих відеороликів та поширення інформації про діяльність органів державної влади розʼяснювального характеру в інтернеті. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель "ProZorro".

Очікувана вартість тендеру становить 955 000 грн, термін надання послуг – до 31 грудня 2021 року.

Згідно з тендерною документацією, підрядник повинен створювати та розміщувати інформаційні матеріали в загальноукраїнських та регіональних ЗМІ, створювати відеоконтент з використанням професійного обладнання, розробляти та реалізувати стратегії з SMM-просування сторінок, спільнот та каналів на платформах спільного доступу до інформації (Facebook, Instagram, YouTube, Telegram та ін.). Виконавець зобов’язаний бути мобільним та оперативно реагувати на завдання від замовника щодо оприлюднення поданих матеріалів.

Подати тендерні пропозиції для участі в торгах можна до 15 березня 2021 року, на цей же день призначили й початок аукціону.