На Полтавщині нетверезий водій легковика намагався втекти від поліціянтів. ВІДЕО

23 листопада 2021 0
Тетяна Наказненко
У Миргороді нетверезий водій легковика, який порушив правила дорожнього руху, намагався втекти від поліціянтів.





22 листопада близько 16:20 у Миргороді водій автомобіля ВАЗ-21099, рухаючись з неосвітленим державним номерним знаком вулицею Гоголя, проїхав на червоний сигнал світлофора. Це порушення правил дорожнього руху зафіксував мобільний екіпаж сектору реагування патрульної поліції Миргородського райвідділу.  

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, поліціянти подали сигнал про зупинку транспортного засобу, але водій проігнорував вимогу патрульних і почав тікати, порушуючи правила дорожнього руху. Зупинити чоловіка вдалося за 12 км від Миргорода, у селі Дібрівка.  

Під час спілкування з водієм поліціянти побачили, що він перебуває у стані сп’яніння. Правопорушнику запропонували пройти освідування, але він категорично відмовився.

Згідно з повідомленням, за вчинення ряду адміністративних правопорушень поліціянти склали стосовно нетверезого 38-річного миргородця чотири адміністративні матеріали:

- керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення);

- невиконання водіями вимог про зупинку (ст. 122-2 КУпАП);

- керування транспортним засобом з неосвітленим державним номерним знаком (ч. 6 ст. 121 КУпАП);

- проїзд на заборонений сигнал світлофора (ч. 2 ст. 122 КУпАП).