Шести полтавцям вночі порізали шини автівок

15 листопада 2021 0
Полтавцям вночі пошкодили шини на колесах авто. Люди зверталися до поліціянтів, проте порушника поки не знайшли.





У Полтаві вночі невідомі порізали шини у шести машин. У суботу зранку В’ячеславу зателефонували сусіди й сказали, що багатьом машинам у їхньому районі пошкодили колеса.

"Підійшли до моєї машини та сказали, що у мене теж пробито два колеса, виходь. Я вийшов і дійсно побачив, що спущені колеса. Почав придивлятися, позаду зліва було два порізи, вони вже після заварки. Тут був поріз, і тут. Довелося класти кордову латку. Скільки ця гума ходитиме ще невідомо", – розповів полтавець В'ячеслав Невмержицький.

А з цього боку було аж чотири порізи. Для того, щоб відремонтувати колеса у людей пішов цілий день.

Схожа ситуація й у цього полтавця.

"Вийшов біля двору, автомобіль мій стояв, дивлюся колесо пробите, спочатку думав, що десь наїхав сам. Засмутився, потім побачив, що друге також. Придивився і побачив порізи тут, і на іншому колесі. Тобто на двох передніх", – додав полтавець Андрій Потапенко.

Полтавці на місце одразу викликали поліціянтів, проте зловмисника поки не встановили.

"Спочатку надійшло повідомлення, одна заява, що у чоловіка невстановлена особа пошкодила колеса його авто. Впродовж того та наступного дня надійшло ще 6 повідомлень від власників авто про аналогічні правопорушення", – зазначив пресофіцер поліції Полтави Василь Зуб.

Збитки за пошкоджене авто має оплатити порушник, якщо його встановлять.

"Звичайно, це збитково. Тут ще треба дивитися чи можна їх відновити. Наскільки дорого це може коштувати залежить від машини, це від ста до десяти тисяч гривень", – зазначив автоадвокат Денис Конюшко.

Наразі поліціянти встановлюють особу, причетну до правопорушень. А після перевірок зловмиснику оберуть покарання.