Директором Департаменту освіти і науки ПОВА призначили Євгена Кончаковського

20 вересня 2022 0
Яніна Климань
Департамент освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації очолив Євген Кончаковський.

Підписали розпорядження про призначення на посаду директора Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації. За результатами конкурсу ним став Євген Олегович Кончаковський, який із 20 вересня приступив до виконання обов’язків на цій посаді.

Народився Євген Кончаковський 26 вересня 1980 року в Полтаві. Має повну вищу освіту. У 2002 році закінчив Полтавський державний педагогічний університет імені В.Г. Короленка за спеціальністю – педагогіка і методика середньої освіти, трудове навчання. У 2003 році закінчив Полтавську державну аграрну академію ("Облік та аудит").

Також навчався у Запорізькому національному університеті, який закінчив у 2020 році й здобув спеціальність політолога. Кандидат економічних наук.

Загальний стаж роботи – 24 роки, повідомили у пресслужбі Полтавської ОВА.

Трудову діяльність розпочав у ЖЕК "Будівельник" Полтави, пізніше керував гуртком інтелектуальної творчості. З 2003 по 2006 роки – аспірант Полтавської державної аграрної академії, із 2005 року – доцент, старший викладач кафедри фінансово-економічного аналізу та статистики, доцент кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін  ПДАА. У 2019-2022 роках працював фінансовим директором ТОВ "Науково-виробничого об'єднання Екофарматех" (Черкаси).

Останнє місце роботи – Полтавський державний аграрний університет.