У Гожулах знайшли понівечене тіло чоловіка, однак в довідці причина смерті – переохолодження

23 листопада 2021 0
У селі Гожули 16 листопада місцеві жителі знайшли понівечене тіло 43-річного чоловіка. Медичний експерт у довідці про смерть написав, що чоловік помер через переохолодження. Однак дружина загиблого впевнена, що чоловіка вбили.





На цьому місці у селі Гожули, що під Полтавою, 16 листопада місцеві жителі знайшли мертвим чоловіка Тетяни Косс. Жінка впевнена, що його вбили, адже на тілі були численні синці та травми. Однак в довідці про причину смерті вказано, що Микола Косс помер через переохолодження.

"Коли мені його показали в мене просто був шок. Я не кричала й не плакала, я тільки поцілувала його і вийшла. А коли я вийшла я вже почала кричати й битися головою об стіну він був побитий до невпізнання. Забравши його додому, я його роздягнула, помила й зробила фото та відео його тіла", – повідомила дружина загиблого Тетяна Косс.

На знімках, які зробила Тетяна, помітні синці та забоїни на обличчі чоловіка, а також й на всьому тілу. Про те, що загиблий помер не своєю смертю, вважають і сусіди.

"Не конфліктував не з ким, нікого додому не водив, бо я поруч живу й все це бачу. Хлопець чудовий був. Він весь був в синяках та побитий значно", – розповів сусід загиблого Володимир Каменчук.

Першою пізнати тіло чоловіка прийшла жінка, яка мешкає навпроти від місця загибелі.

"Спочатку я його не впізнала. Крові тут не було, я не розумію, як таке жахіття трапилося. Зараз тіпає все село", – зазначила односелиця.

Тетяна Косс припускає, що чоловіка побив односелець.

"Речі мого чоловіка знайшли біля двору підозрюваного, а в його будинку була кров її теж взяли на експертизу. Людина, яку підозрюємо, затримали на кілька годин, а зараз він спокійно ходить на роботу й по селищу", – додала дружина загиблого Тетяна Косс.

Чоловік якого підозрює жінка, проживає у цьому будинку. Наразі вдома його немає, й на телефонні дзвінки він не відповідає.

Загиблий Микола Косс працював у Полтаві, але після роботи часто заходив до крамниці у центрі села.

"Він завжди намагався робити все для дітей. Був турботливим батьком. Постійно купував лише їжу для дітей", – розповів продавець Олександр Городницький.

В поліції стверджують, що остаточного результату слідства ще немає й справою поки ще займаються.

"Висновок експерта може вважатися доказом й офіційним документом, тому чекає на висновок судово-медичної експертизи. На даний час вона ще триває, висновок до слідчого поки що ще не надійшов", – зазначив пресофіцер поліції Полтави Василь Зуб.

У чоловіка залишилися двоє малолітніх синів. Це останнє фото, яке вони зробили разом.