Затримали угруповування серійних крадіїв, які скоїли злочини на Полтавщині

30 листопада 2021 0
Олена Кулага
У Харкові затримали серійних крадіїв, які скоювали злочини на території трьох областей.

29 листопада в Харкові оперативники управління стратегічних розслідувань в Харківській області спільно з працівниками патрульної поліції затримали трьох учасників угруповання після того, як вони скоїли чергову крадіжку. Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Усі затримані - вихідці з інших країн та мешканці різних областей України. Двоє з них уже мають кримінальне минуле та були засуджені за вчинення крадіжок і розбійних нападів. 

До складу угруповання входить шість осіб. "Спеціалізувалися" затримані на квартирних крадіжках. Наразі встановили причетність злочинної групи до скоєння щонайменше дев'яти квартирних крадіжок на території Харківської, Полтавської та Дніпропетровської областей.

Під час затримання у підозрюваних вилучили відмички та різні ключі, ювелірні вироби, комп’ютерну техніку та інші цінні речі, викрадені з квартири, мобільні телефони, "чорнові"  записи. 

Затриманим повідомили про підозри за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Після проведення певних процесуальних заходів прийматимуть рішення про повідомлення підозр іншим учасникам злочинного угруповання. 

фото: Національна поліція України