На Полтавщині нетверезий водій намагався відкупитися від поліціянтів

01 липня 2021 0
Яніна Климань
У Кременчуці водій з ознаками алкогольного сп’яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду.

30 червня на автомобільній дорозі Полтава – Олександрія поблизу Кременчуцького району до патрульних звернулись громадяни для того, щоб останні перевірили транспортний засіб ВАЗ, який рухається з порушеннями правил дорожнього руху. Інспектори виявили та зупинили вказаний автомобіль.

За інформацією пресслужби патрульної поліції Кременчука, спілкуючись з водієм  встановили, що він не має із собою реєстраційного документа на транспортний засіб та водійського посвідчення. Після цього, 33-річний громадянин почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду за не притягнення до адміністративної відповідальності.

Також чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав результат — 3,23 проміле, що більш ніж у 16 разів перевищує допустиму норму.

Охоронці порядку викликали на місце слідчо-оперативну групу та склали на нього адміністративні матеріали: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.