Поліція Полтавщини розшукує озброєного чоловіка. ВІДЕО

27 березня 2021 0
Яніна Климань
Поліціянти Полтавщини розшукують невідомого чоловіка, який напередодні обікрав заправку "BVS" та зник у невідомому напрямку.

27 березня близько 04:40 у місті Карлівка на автозаправній станції "BVS" невідомий чоловік в балаклаві проник до торгового залу магазину АЗС та погрожував предметом, зовні схожим на пістолет. Потім він заволодів грошовими коштами, що знаходились у касі. Після розбійного нападу чоловік зник у невідомому напрямку.

Прикмети злочинця: зріст близько 170 см, худорлявої тілобудови, одягнутий в темний одяг.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (розбій, поєднаний з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місця перебування та затримання небезпечного злочинця.

Просять очевидців події, а також водіїв транспортних засобів, які проїжджали повз автозаправну станцію "BVS" у місті Карлівка 27 березня з 4:00 до 5:00 з увімкненими відеореєстраторами та зафіксували інформацію, яка може допомогти у розкритті злочину, повідомити її до поліції за телефонами: (099) 502-02-90,  (05346) 2-20-00 або 102.

Нагадаємо, У Карлівці невідомий обікрав заправку "BVS", через це на виїздах з Полтави поліціянти оглядають всі автомобілі.