Конкурси конкурсами, а своїм людям треба допомагати: конкурс на посаду головного спеціаліста Департаменту Полтавської ОДА

23 квітня 2021 0
У Департаменті агропромислового розвитку Полтавської ОДА минулоріч проводили конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста. Посадовці намагалися посприяти у перемозі певного кандидата

У 2020 році у Департаменті агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації відбувся конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу виробництва і маркетингу продукції рослинництва, технічної політики та безпеки праці.
Так, на запису директор Департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА Сергій Фролов звернувся до підлеглих посприяти перемозі певного кандидата. Про це нам стало відомо з власних джерел.

Двоє його заступників Іван Рева (начальник управління фінансового забезпечення, економічної стратегії та інвестиційної політики Департаменту агропромислового розвитку) та Олег Палій (начальник управління розвитку агропромислового виробництва та технічної політики Департаменту агропромислового розвитку) сперечаються як взагалі має відбуватися конкурс та як рахувати бали за результатами відповідей на тести.


Невідомо, який ефект мала ця промова на членів конкурсної комісії, але тоді перемогла Зоя Геннадіївна Троценко.