У Кременчуці ввели масковий режим

26 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
У Кременчуці буде обов’язковим носіння масок у людних місцях.
Фото: ілюстративне


У Кременчуці стало обов’язковим носіння засобів індивідуального захисту в людних місцях, громадському транспорті, торгово-розважальних центрах, магазинах, закладах громадського харчування, закладах освіти тощо.

Таке рішення прийняла місцева комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це 26 вересня повідомили у пресслужбі Кременчуцької міської ради.

Причиною є збільшення на території громади кількості випадків гострих респіраторних вірусних захворювань, в тому числі коронавірус.

У період з 8 до 14 вересня зареєстрували 81 випадок, щодня було від 8 до 20 випадків захворювання на COVID-19, в тому числі один-два випадки серед дитячого населення.

У період з 15 до 21 вересня зареєстрували 192 випадки, щодня в середньому - від 17 до 60, в тому числі один-три випадки серед дитячого населення.

Станом на 26 вересня на стаціонарному лікуванні інфекційного відділення лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька» перебувають 33 пацієнти, в інфекційному відділенні дитячої лікарні - 16. Амбулаторно лікуються 265 кременчуківців.

Нагадаємо, що у Полтавській області протягом тижня виявили 2260 нових випадків коронавірусу та десять летальних.