Охоронець ветклініки стріляв у відвідувачів, які привезли кошеня у заклад

29 червня 2021 0
Чоловік погрожував пістолетом сім'ї, яка привезла кошеня до ветеринарної клініки. Стрілок був у стані алкогольного сп'яніння. Працював він від приватної фірми, яка виграла тендер на охорону приміщення за майже 50 тисяч гривень.






Однак загрожує йому лише штраф або 15 діб виправних робіт.

Святковий вихідний перетворився на стрілянину посеред білого дня. Напередодні охоронець ветеринарної клініки стріляв у повітря з пневматичного пістолета. Так чоловік погрожував сім’ї, яка привезла до клініки кошеня.


"Прошу вибачення за непорозуміння, що вийшла така ситуація. Ми просто не зрозуміли один одного. Був вихідний день. Я співчуваю, що так вийшло", – сказав зловмисник.


Сам стрілок під час цього був у стані алкогольного сп’яніння, кажуть у поліції.

"Вилучено пневматичний пістолет. На такі не потрібен дозвіл. Вони є у вільному доступі. Після обслідування було встановлено, що у нього в крові показник складає два проміле", – повідомив речник Національної поліції Полтавщини Юрій Сулаєв.

Для встановлення стану, чоловіка відвозили до наркодиспансеру.

"Через те, що ми не надаємо конфіденційні відомості, навряд чи ви зможете якісь дані знайти. Ми не можемо розголошувати дані", – сказав працівник наркодиспансеру.


Охоронця ж наразі звільнили. Співробітники про чоловіка розказали таке.

"Працюємо разом. Гарного нічого не скажу Вам. Погана людина він для мене", – розповів охоронець ветеринарної клініки.

"Оскільки День Конституції вихідний, наша клініка була зачинена. На ворота вхідні вішається замок. У понеділок тут крім тих, хто охороняв нікого не було", – розповів ветеринарний лікар.

"На вигляд нормальний чоловік, я не бачив його п'яним", – додав працівник Василь.


Працював чоловік від приватної фірми, яка виграла тендер на охорону приміщення за майже 50 тисяч гривень. Вони ситуацію коментувати відмовилися.

"Я бачу, що Ви журналісти, он двері, будь ласка. Серйозно, це моє право, я нічого казати не буду", – сказала представниця компанії.

Полтавці ж після цього випадку приводити своїх улюбленців не бояться.

"Причину ж стрільби я не знаю. Чого боятися. Людина, яка має зброю повинна проходити психіатричну експертизу", – сказав полтавець Олександр.

"Тварини тут ні до чого. Ми звикли жити у таких екстремальних умовах. Тому не варто звертати увагу", – розповів полтавець Віктор.

Зловмиснику ж наразі загрожує штраф на суму до 119 гривень або 15 діб виправних робіт.