У кременчуцькій квартирі стався вибух: мешканець перерізав газовий шланг

27 лютого 2023 0
Дар'я Жученя
У Кременчуці у квартирі вибухнув газ. У ході сімейної сварки 47-річний чоловік перерізав газовий шланг.

26 лютого близько 19:00 до поліції Полтавщини надійшла інформація про сімейну сварку в одній із квартир по проспекту Свободи міста Кременчук. З квартири доносилась лайка, чоловік погрожував перерізати газовий шланг.

Прибувши на місце події правоохоронці почали у під’їзді спілкуватися з місцевою 40-річною жінкою та її 12-річною донькою. У цей час із квартири на четвертому поверсі пролунав потужний вибух.

Жителів під’їзду евакуювали та надали допомогу тим, хто її потребував до моменту прибуття рятувальників та всіх екстрених служб. Обійшлося без поранених.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, вибух стався через пошкодження газового шланга. Винуватець, 47-річний мешканець квартири, у якій стався вибух, з місця події втік. Його місце перебування встановили працівники поліції спеціального призначення. Чоловіка доставили на обстеження до медичного закладу.

За фактом події розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України.