На Полтавщині затримали чоловіка який розповсюджував наркотики

17 лютого 2023 0
Максим Михайліченко
У Полтавській області затримали чоловіка, який фасував та продавав наркотики.

Правоохоронці викрили 23-річного жителя Горішніх Плавнів Кременчуцького району, який збував «закладки» із солями PVP, амфетаміном та канабісом. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

Замовлення на заборонений товар чоловік отримував через спеціально створений Інтернет-магазин. Плату за наркозакладки брав через електронну платіжну систему.

Під час санкціонованого обушка за адресою проживання «наркокур’єра» слідчі вилучили зіп-пакети з PVP, амфетаміном та канабісом, фасувальні матеріали, мобільні телефони, банківські карти та інші речові докази. Вилучене спрямували на судові експертизи.

Чоловік розфасовував небезпечні речовини на дози, розкладав їх на території кількох населених пунктів Кременчуцького району та надсилав клієнтам фотографії з локаціями «закладок» через месенджер.   Наразі чоловіку повідомили про підозру вчиненні наркозлочинів та обрали запобіжний захід – тримання під вартою без визначення розміру застави.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 та 3 статті 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.