У лікарні помер водій автобуса, який перекинувся на трасі Київ – Харків. ОНОВЛЕНО

11 жовтня 2021 0
Тетяна Наказненко
У Лубенському районі на трасі Київ – Харків перекинувся автобус з пасажирами. Від отриманих ушкоджень водій транспортного засобу помер у лікарні, ще десятьох пасажирів обстежують лікарі.

Станом на 13:10, 56-річний водій автобуса "Scania", який потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Київ – Харків, від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні. Десятьох пасажирів, які перебували у салоні транспортного засобу під час аварії, обстежують лікарі. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.

За цим фактом слідчий поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 11 жовтня близько 6:40 на автодорозі Київ – Харків - Довжанський поблизу села Карпилівка Лубенського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Автобус під керуванням 56-річного водія, який прямував із Луганщини до Києва, з’їхав за межі проїжджої частини та перевернувся на бік.

Унаслідок аварії, десятьох пасажирів та водія автобуса доставили до лікарні для обстеження та встановлення ступеню тяжкості тілесних ушкоджень.

Загалом у транспортному засобі на момент ДТП перебували 22 пасажири та двоє водіїв.  

Тривають слідчі дії.